25 maart 2016

Over mij/ Ervaringen en Voorbeelden

In dit Facebookbericht geef ik u een kijkje achter de schermen bij een energetische behandeling waarbij vrijwilligheid vanuit het dier de sleutel is tot het plezierig kunnen behandelen en het even plezierig kunnen ondergaan van een behandeling. Hoe de workshop Verbinding en Balans vanuit Ontstaan samen komt met een real life behandeling. 

Een inkijkje in mijn kant tijdens het geconfronteerd worden met een dilemma en vervolgens het doen van een telepathisch consult (vermissing dier), vind u hier
Reacties van eigenaren van eerder behandelde e/o getolkte dieren zijn o.a. te vinden onder deze link, deze link, deze link en deze link. Op de Facebookpagina en op Instagram worden regelmatig nieuwe updates geplaatst hoe klanten de (effecten van) behandeling of een contact ervaren.
Ik heb veel positieve ervaringen opgedaan met het tolken en behandelen van herplaatste dieren, communicatie-/socialisatie-dilemma’s, het opnieuw moeten leren en durven aarden van herplaatste dieren, en de E.F.T. Methode (zie Dima Mojela). 

Overige voorbeelden wat met een energetische behandeling e/o dierentolkconult o.a. bereikt kan worden: 

 • Energetische ondersteuning & uitleg behandeling/situatie aan een kater met blaasproblemen. Resultaat: behandeling dierenarts werd beter toegelaten. Uiteindelijk is hij hersteld. Feitelijk resultaat van energetisch behandelen is vaak lastig vast te stellen. Vast te stellen was wel dat wat er in de blaas aanwezig was aan event. steentjes en gruis uiteindelijk tot uitplasbare substantie is verworden. Het is teruggevonden in een urinekweek. Het dier maakt het met de juiste ondersteuning van de eigenaren een aantal jaren later nog steeds goed!
 • Herplaatste hond, thema’s: Onbegrip bij hond over herplaatsing m.a.g stress. Leeftijd & plotseling in huis plassen. Niet begrepen veranderingen in de persoonlijke leefsfeer. Energetisch behandeld en uitleg gegeven. “Afspraken” kunnen maken over wat te doen met hoge nood als de eigenaren er net even niet zijn. Er is daarna niet meer “zomaar” in huis geplast!
 • Eigenaar, hond & vogel samen mogen ondersteunen. Thema’s: herstel na operatie, vraagstuk “herplaatsen of niet ?”, vuurwerkangst & onbegrip algehele situatie van dat moment. Harmonie, balans en rust was het resultaat.
 • In huis levende roedel met onderling onbegrip waardoor ook ongenoegen/stress, in harmonie mogen brengen. Dit in stand houden vraagt ook inzet van eigenaren zelf.
 • Een kat met moeite met elke vorm van contact, los van het een solitair dier zijn. Energiewerk, blokkades opheffen & tips voor de eigenaar hebben bijgedragen aan verminderen van stress en hem terug gebracht naar het hier & nu. Hij kiest er nu zelf voor om regelmatig contact te maken.
 • Hond uit een ver land, voelt zich hier onbegrepen vind mijn benadering zo fijn; of ik het z’n baasje wil uitleggen.
 • Zieke hond die wil dat z’n eigenaar het nog op tijd ontdekt om te wennen aan het idee en in vrede los te laten.
  Awareness was voldoende.
 • Hond wil zijn “werk” anders doen.
  We hebben het samen, met resultaat, in de kosmos gelegd.
 • Pup die te veel lijdt om gelukkig te kunnen leven en liever afscheid neemt. Samen mochten we dit, met resultaat, in de kosmos leggen.
  Uiteindelijk mocht hij vredig gaan en was daar gelukkig mee.

Één ervaring in het bijzonder heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had om echt te stoppen met ontkennen en te omarmen wat mijn zielsopdracht is en daarnaar te gaan handelen. Ik draag haar als mijn gids in mijn hart.

Dan zijn er natuurlijk nog mijn eigen dieren zoals ze in mijn leven voorbij gekomen zijn. Helaas vaak met een medisch dossier. Soms heeft het “waarom” dieren met bepaalde problemen juist bij die éne eigenaar terecht komen, te maken met een overeenkomst tussen die eigenaar en dat dier. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een levensles of een (medische) situatie waar je in zit en waar je je bewust van mag worden. Zo ook bij mij, daarover vertel ik in dit facebookbericht

Zowel de dieren die zijn overgegaan als de dieren die nog bij mij wonen hebben ieder een eigen manier van communiceren. Sommigen moeilijk te doorgronden, anderen een open boek. Sommigen willen het vooral allemaal zélf doen, anderen willen en accepteren graag mijn hulp. Weer anderen die sámen met mij de uitdaging aangaan. Allen brengen zij een wijze levensles die me soms tijdens het leven van het dier duidelijk wordt, soms pas daarna.

Eén daarvan een poes die ik mocht begeleiden in haar laatste dagen.
Met steun zolang dat gewenst was, ondersteuning toen het nodig was en uiteindelijk samen mogen “zijn” tot letterlijk het allerlaatste moment. Samen mogen accepteren en samen mogen loslaten. Het was haar wens een natuurlijke dood te mogen sterven, wat voor mij na meerdere euthanasieën een bijzondere ervaring was. 

Ook een heel jonge hond die destijds uit het leven gerukt dreigde te worden door een nog niet ontdekte/gediagnostiseerde auto-immuun ziekte. In deze bijzondere situatie bleek achteraf zijn lijden zelfs als waarschuwing naar mij bedoeld te zijn, betreffende mijn eigen gezondheid. Hij koos ervoor mij de weg te wijzen, vervolgens samen te werken in het ontvangen van de juiste hulp. Ruim 5 jaar na zijn eerste diagnose hebben we alsnog de strijd tegen zijn ziek-zijn moeten opgeven. Er waren in de loop der jaren problemen bij gekomen die zich maar niet in een diagnose lieten vangen. Daardoor bleek het vinden van een passende behandeling niet mogelijk. In wat hij er uiteindelijk bij gekregen heeft is hij zelf tot op heden een gesloten boek gebleven. Hoe moeilijk en frustrerend ook, ook dat mag de keuze van een dier zijn. Uiteindelijk hebben we er samen voor gekozen dat het leven op aarde, in zíjn lichaam, niet meer voor hem bestemd was. Toch heeft het energetisch werk hem van tijd tot tijd wel verlichting gebracht, en heeft hij mij leren zoeken naar “hoe dan wel” als het op de meest logische wijze niet lukken wil. In dit specifieke  Facebookbericht vertel ik meer over zijn en ons proces voor en na de éérste diagnose.

Slechts 2 voorbeelden van de vele huisdieren die in mijn leven passeerden of nog aanwezig zijn. 

error: zie Diclaimer!