21 maart 2016

Dankbaar


…voor hun steun en hulp tijdens mijn “journey”;

Uiteraard de dieren die op mijn pad mochten komen.
Om me iets duidelijk te maken, me iets te vragen/verzoeken, me een levensles mee te geven, of om me bij te staan op mijn levenspad. Één prachtig voorbeeld van een levensles, een spiegel die me werd voorgehouden door mijn eigen hond m.b.t. mijn eigen gezondheid, wil ik graag uitlichten. De moeite van het lezen waard!

Iedereen die me heeft bijgestaan tijdens de vele moeilijke momenten wanneer mijn lieve kanjers in weer een medische molen belande. Iets wat in de loop van hun leven regelmatig is voorgekomen/voorkomt. Zonder jullie steun had ik niet overeind kunnen blijven, en was ik zeker niet zo sterk en trots op dit punt in mijn leven beland. Ook de steun die ik na het overlijden van de “Di” van Dima Mojela van een ieder mocht ontvangen heeft mij zoveel gegeven dat ik mijn werkzaamheden uiteindelijk weer heb kunnen oppakken.

Cecilia van der Drift, uiteraard voor de mooie en leerzame cursussen. Maar ook de vele consulten met mijn dieren die meestal ook een les voor mij(n) zelf(-vertrouwen) waren. Voor het bijstaan met raad en daad, soms zelfs privélessen als dieren weer eens ongenuanceerd “hun ding” bij mij neerlegde, en ik niet altijd wist wat er mee te doen/ hoe overeind te blijven.

Mijn geweldige collega Sonja. Nog altijd dankbaar dat ik je op de opleiding heb leren kennen en dat we samen heerlijk kunnen sparren, brainstormen en feedbacken over ons vak.

Roland, Kanjer super bedankt voor het mee mogen delen in je kennis. Het wegwijs maken met websites, je geduld, je uitleg en je enthousiasme. Heel motiverend en voor mij een cirkeltje rond!

Iedereen die geholpen heeft met tekst reviews, en onderdeel was van vele creatieve brainstormmomentjes.

Iedereen bij wie ik workshops & scholing mocht volgen, en met wie ik prachtige ervaringen mocht opdoen/uitwisselen.

error: zie Diclaimer!