21 maart 2016

Dima Mojela

DE NAAM:
Dima Mojela. Klinkt een beetje als hocus pocus. Waar komt het vandaan;
Het is een samenraapsel van letters uit namen van mijn dieren die als mijn gidsen in mijn leven zijn gekomen.
Sommige daarvan nog hier op aarde, sommige inmiddels als spirituele gids. Allerlei namen bedacht die iets simpeler aanduidden wat ik doe, maar de namen die ik kon bedenken en voelen waren al in gebruik.
Uiteindelijk werd ik zo dus ook door mijn gidsen geleid in de keuze van de naam.
Er is nog een hele belangrijke gids die mij geleid heeft naar en op mijn pad.
Zij zal er altijd zijn om mij te begeleiden en steunen in mijn werk en op mijn pad om andere dieren en eigenaren te helpen.
Haar naam is vereeuwigd in mijn hart. Ik ben haar dankbaar.

MISSIE:
De liefde voor dieren en een diep gewortelde passie bij te dragen aan het welzijn van dieren (ontstaan door uiteindelijk te omarmen wat mij zo eigen is) hebben mij er toe gebracht dieren en eigenaren op deze manier te willen helpen. Daarom wil ik graag voor iedereen bereikbaar zijn en werk ik op basis van onkostenvergoeding.

DOEL:
In het communiceren is het doel van Dima Mojela van onbegrip naar begrip te komen tussen eigenaar en dier(en).
Bij het energetisch behandelen is het doel om het zelf genezend vermogen van het dier te stimuleren en te herstellen, zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvind. Het natuurlijk evenwicht en balans wordt hersteld en het dier komt zo weer volledig in zijn/haar eigen kracht te staan. Dit helpt om het dier (opnieuw) met zichzelf in balans te laten komen en
* De verbinding met
zichzelf (het dier) 

* De verbinding met elkaar (eigenaar-dier, en dieren uit 1 groep/roedel onderling)
* De verbinding met het nu, terug te laten vinden.
Dit vergroot het welzijn en kan klachten & stress doen verminderen/verdwijnen.

Ik heb positieve ervaringen met het tolken bij herplaatste dieren en communicatie-/ socialisatie dilemma’s van herplaatste dieren. Onder andere voor het ombuigen/ verlichten van onzekerheid, stress, angst, paniek, en frustratie bij uw dier kan ik de E.F.T.- Methode* toepassen. Het dier hoeft hiervoor niet aangeraakt te worden en ondervindt geen pijn of stress hiervan.

Let wel; ik ben geen dierenarts, gedragsdeskundige e/o trainer.
Bij ernstige problemen dient uiteraard altijd eerst een dierenarts e/o gedragsdeskundige/-trainer geconsulteerd te worden.

Ik ben “slechts” het doorgeefluik in het spel tussen het hele diepe oer -het krachtige van moeder aarde- en het hogere -de engelen zo u wilt-. Een voeler en vertaler. Desalniettemin kan een contact e/o energetische behandeling wel heel heilzaam zijn en voor mooie resultaten zorgen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen middels het Contactformulier of door te bellen met 06. 45897068.
Rechtstreeks mailen mag ook: info@dima-mojela.nl

Dima Mojela is er voor iedereen dus werk ik op basis van onkostenvergoeding, meer info vind u hier.

Like Dima Mojela op Facebook of volg ons op Instagram en blijf zo op de hoogte van nieuwtjes en leuke weetjes.

*E.F.T.-Methode staat voor Emotional Freedom Technique.

error: zie Diclaimer!