9 april 2017

Activiteiten

Op deze pagina leuke en leerzame activiteiten e/o trajecten voor u en uw huisdier. Aanmelden kan via info@dima-mojela.nl of door te bellen met 06.45897068.

“Verbinding vanuit Balans en Ontstaan”. Individuele dagdeel workshop.
Anders kijken naar interactie tussen mens en dier. Samen met eigenaren en hun dieren. 
Een ontdekkingsreis aangaan. Verbinding maken. Balans creëren.
Vragen die daarbij centraal staan zijn bijvoorbeeld: Hoe ziet een dier de situatie en de ander? Hoe reageert het daarop? Op welke verschillende manieren kun je contact hebben met een dier vanuit “ontstaan” waarbij de mens niet altijd het initiatief neemt? Hoe wordt contact wederkerig vanuit vrijwilligheid? 
Heb jij een dier (paard, poes, knaagdier, hond of ander dier/vee) en lijkt het je leuk zo’n sessie mee te maken waarin gewoon mag ontstaan wat ontstaat? MELD JE DAN AAN! 
Wanneer de omstandigheden het toelaten gaan we lekker in de buitenlucht aan de gang.
Als je het leuk vind krijg je achteraf een verslagje van de sessie, per mail gratis per post tegen vergoeding. Een reactie op deze activiteit vind u HIER.

“Een ontmoeting met Jezelf”. Individuele dagdeel workshop (zonder dier).
Vanuit mijn achtergrond als SPW-er en mijn ervaringsdeskundigheid als HSP-er heb ik deze workshop ontwikkeld. Via vragen op zoek naar de diepere lagen van jezelf, naar je eigenlijke wensen in leven en in ZIJN, naar dat wat al is maar waar je niet meer bij kunt/durft te komen. Hoe komt het dat je daar steeds vanaf raakt, de ruis toelaat, jouw doel laat vertroebelen? Hoe zet je jezelf terug op het pad wat je eigenlijk ooit gekozen had en hoe voorkom je dat ruis je er weer vanaf trekt? De handvatten liggen in/bij jezelf, ik help je ze te vinden. Omdat we best diep gaan en het intensief en persoonlijk kan zijn geef ik deze workshop alleen individueel. Toch werken we praktisch en hanteerbaar. Natuurlijk verander je in 1 workshop/middag niet je hele leven maar het opent de ogen, geeft je handvatten en een rustpunt in jezelf om naar terug te keren. Je staat weer dichter bij jezelf, bent weer meer verbonden met je doel en raakt je bewust van wat jou doet afdwalen en hoe dit te voorkomen. Vervolg mogelijk. Het traject “Change you Mindset” kan een prima verdieping en praktijktraining zijn op deze workshop. Mail gerust als je vragen hebt of deze workshop wilt volgen.

* “Change your Mindset”, traject van 6 weken: Uitgebreid verslag inbegrepen.
Met dit 
kortdurende en handzame traject, waarbij de focus op JOU ligt, kun je op praktische en haalbare wijze groeien naar verandering. Gewoon terwijl het dagelijkse leven ook doorgaat. Geen lessen, geen bijeenkomsten, gewoon vanuit thuis DOEN. Met 2 uur per week ondersteuning én naar behoefte. Van wat je met dit traject leert kun je een heel leven lang profiteren op véél meer gebieden dan alleen in de relatie met je huisdier. Samen met je huisdier op weg naar een nieuwe levensstijl. Bewuster en met meer plezier!
“Changing your mindset is more than a vision. It’s a lifestyle commitment”

*Edelstenenbehandeling voor jezelf (e/o je dier in aangepaste vorm).

Deze behandeling heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op het opsporen van blokkades veroorzaakt door (oud) zeer en eventuele daarbihorende angst. Beide hebben (uiteindelijk) ook weer fysiek/mentaal gevolgen. Daar waar nodig creëren we inzicht in hoe het zou zijn als je dat zeer/die angst los laat. Met behulp van edelstenen spreken we het onderbewuste aan en laten dit spreken. Tenslotte zit daar de (fysieke) wijsheid van de mens. Blokkades, angsten, onzekerheden; waar komen ze vandaan en wat doen ze met jou en met je lijf. Onderzoeken wat er met je gebeurt als je er voorbij kunt zien. Begeleiding bij het loslaten van deze blokkades, onzekerheden, angsten en al wat je tegenhoudt volledig in het nu te leven, jezelf te zijn en te genieten. Cliënten zeiden hierover: Recensie   en Recensie 

Voor mij als behandelaar is het een hele grote en fijne verrassing hoe het mogen en kunnen ontwikkelen van deze behandeling op mijn pad is gekomen en hoe goed hij bij cliënten aanslaat. Ook het zeer langdurige effect ervan is positief verrassend. Er was destijds een soort van automatische NOODZAAK deze behandeling te creëren en wat ben ik dankbaar dat dit me gegeven is. Ook hierin zal ik mij meer gaan bekwamen in de toekomst.

error: zie Diclaimer!